Werkwijze

Werkwijze

Fineer & kleur

De kleur van je meubelstukken speelt een cruciale rol bij het bepalen van de sfeer en het karakter van je interieur.
Zachte en natuurlijke tinten zoals wit, beige en grijstinten zorgen voor een gevoel van minimalisme. Deze kleuren zijn perfect voor de toch al aanwezige vormgeving van het ontwerp zelf
Fineer is een prachtig natuurlijk materiaal wat gemaakt is van een dun laagje echt hout, waardoor elk meubelstuk een unieke uitstraling krijgt.
Ik heb de meest gangbare opties hier neergezet, maar ik wil je eraan herinneren dat de mogelijkheden nog veel verder reiken.
Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een persoonlijke afspraak te maken.

Maatwerk & maten

Als meubelmaker en meubelontwerper met jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail, kan ik vaak maatwerkoplossingen aanbieden die aansluiten bij jouw interieur.

Bochten en Ronde Hoeken: Links of Rechts?

Klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen links of rechts afgeronde hoeken, deze keuze biedt flexibiliteit zodat het meubel of wandplank perfect in jouw interieur past.

Levertijd

De gemiddelde levertijd is 6 tot 7 weken. Heb je het sneller nodig of op een bepaalde datum?
Neem dan contact op, dan komen we zeker tot op een oplossing

Bezorgen of ophalen

Bezorgen:
Vaste bezorgprijs is € 70,- ik bezorg het zelf indien mogelijk. Lukt dat niet dan werk ik samen met een betrouwbare collega die jouw meubel veilig komt afleveren.
Alle meubels worden goed verpakt voor dat ze op transport gaan.
Ophalen:
Je bent welkom om het meubel zelf op te komen halen, dit kan op afspraak.
Bij het ophalen kun je betalen met Ideal, je maakt dus terplekke het geld over met je mobiel.

Montageservice of zelf aan de slag

D.I.Y.:
Als je zelf een beetje handig bent dan kan je het meubel ook zelf ophangen, met behulp van een montage mal en juiste muur pluggen wijst het zich vanzelf.
Montageservice:
Ontspan en laat mij de zorg voor de montage op mij nemen. Deze service, inclusief levering, is beschikbaar voor 120,- euro.

Vlakke muur

Kasten en wandplanken moeten stevig aan de muur worden bevestigd om stabiliteit en veiligheid te garanderen. Als de muur NIET vlak is, kan het meubelstuk niet gelijkmatig tegen de muur rusten, je krijgt ook kieren tussen de muur en plank wat het risico op wiebelen of vallen vergroot.

Witte muur

Een fris geschilderde muur geeft een verzorgde uitstraling, waardoor jouw meubelstukken nog beter tot hun recht komen.

Onderhoud

Voor het onderhoud van je meubel is het voldoende om het regelmatig schoon te maken met een droge of licht vochtige doek. Belangrijk: maak nooit gebruik van schuursponsjes of schoonmaakmiddelen met schurende werking.
Mocht de blanke was of olie na verloop van tijd toch wat dof worden, dan kun je het meubel opnieuw in de olie zetten om het weer een mooie glans te geven. Zorg er wel voor dat je de juiste olie of was gebruikt die geschikt is voor de houtsoort.
Welk product jij moet gebruiken staat op je factuur.

LET OP! met hitte en vochtige glazen, ook het langdurig plaatsen van poreus keramische vazen en potten kunnen zichtbare kringen maken die moeilijk zijn te verwijderen.
Fineer is met geen enkele afwerking onbeperkt krasvast.
Als je met een hard of ruw voorwerp over het oppervlak schuift zoals sleutels of een zware vaas, zullen er vrijwel zeker krassen ontstaan. Die nog duidelijker zijn als het een donkere kleur is.
Gelukkig kunnen kleine beschadigingen vaak worden bijgewerkt zonder dat het hele oppervlak opnieuw moet worden afgewerkt.

Garantie

Op alle producten van sewt.nl geldt een garantietermijn van 1 jaar.
Onder de garantie vallen defecten aan producten die niet zijn ontstaan:
Door schade als gevolg van externe factoren.
Door onzorgvuldig of ruw gebruik.
Na het eerste jaar na aankoop.
Aanpassingen aan het meubel door jezelf uitgevoerd.

Wil je aanspraak maken op garantie, meld het defect dan direct na constatering. Het liefste ontvang ik een email met een aantal duidelijke foto’s van het probleem.
Maak je aanspraak op de garantie, dan wil ik graag de mogelijkheid krijgen om de schade op te lossen, als de schade te groot is ervan te leren en het product te vervangen/opnieuw maken.

Betalen

Ideal is eenvoudig betalen via je eigen vertrouwde internetbankieren. Het is beschikbaar voor iedereen met een rekening bij de Rabobank, ABN AMRO, ING, Friesland Bank, ASN Bank, Knab, Triodos Bank, Fortis en SNS regio Bank.
Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent
Betalen bij ophalen:
Bij het ophalen van je meubel kun je vooraf betalen middels bankoverschrijving/Ideal of je maakt terplekke het geld over met je mobiel.
Betalen na afleveren:
Bij het afleveren van je meubel kun je vooraf betalen middels bankoverschrijving/Ideal of je maakt terplekke het geld over met je mobiel.
Betalen na montage:
Nadat het meubel is gemonteerd kun je betalen middels bankoverschrijving/Ideal en je maakt terplekke het geld over met je mobiel.

Facturen