shelves type.23

Zwevende wandplank

Ontwerp van: Joey Venema
  • zwevende wandplanken rond gevormd
  • zwevende wandplank rond maatwerk
  • zwevende wandplanken rond gevormd
  • zwevende wandplank rond maatwerk

shelves type.23

Zwevende wandplank

Ontwerp van: Joey Venema

Materiaal en kleur

Er is een uitgebreid scala aan kleuren en fineer opties, dat geeft de vrijheid om zwevende planken te creëren die aansluiten bij jouw interieur.
De ontwerpen kunnen best aanwezig zijn dus ik raad aan om een subtielere aanpak te overwegen en het niet te, overdadig te maken.

zwevende wandplank noten fineer detail

Afmetingen en montage

Lengte: 200 cm of maatwerk
Diepte: 25 cm of  maatwerk
Hoogte tussen de planken 33,5 centimeter

Hoewel de algemene vorm niet kan worden gewijzigd, biedt het aanpassen van de lengte en diepte de mogelijkheid om een ontwerp aan te passen aan specifieke maatvoering of om te voldoen aan bepaalde functie.

De zwevende wandplank wordt aan de muur bevestigd zonder zichtbare beugels of ondersteuning, waardoor het lijkt alsof de plank zweeft. Het creëert een minimalistische en moderne uitstraling in de ruimte. 

zwevende wandplank rond maatwerk

Prijsvoorbeeld

Shelves type.23
Afmetingen: Lengte 200 cm x breedte 25 cm
Afwerking: houtfineer Noten, Kersen of Eiken
Prijs: 2112.- euro inclusief btw

Deze prijs is exclusief transport en montage en wordt alleen op bestelling gemaakt. De geschatte levertijd is ongeveer 7 weken.

Aangezien ik zelf verantwoordelijk ben voor de productie van de meubelstukken, kan ik vaak makkelijk rekening houden met de maatvoering en afwerking. Als deze aanpassingen redelijkerwijs binnen het prijsvoorbeeld vallen, zullen er geen extra kosten aan verbonden zijn.

Voor andere afmetingen en houtsoorten kun je een exacte prijs aanvragen via de contactpagina of op de aangegeven button.

Collectie