Bugs

Insect figuur vakkenkast

Ontwerp van: Joey Venema
  • Kasten met ronde hoeken, vakkenkast als insect, wandkast als groot insect,
  • levens grote houten insect zilvervisje. wood craft multieplex
  • Kasten met ronde hoeken, vakkenkast als insect, wandkast als groot insect,
  • levens grote houten insect zilvervisje. wood craft multieplex

Bugs

Insect figuur vakkenkast

Ontwerp van: Joey Venema

Materiaal en kleur

Geïnspireerd door de houten bouwpakketjes waarin je kleine figuurtjes uit voor geperste plaatjes hout duwde, en er op die manier kleine dinosaurus- en insecten figuurtjes mee kan maken.
Vanuit deze bron van inspiratie ontstond het concept van de Insect figuur vakkenkast, een meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een levendig wandobject in je interieur creëert. Het ontwerp, met voelsprieten die omhoog reiken naar het plafond, brengt het karakter van de originele bouwpakketjes naar een grotere, functionele schaal.

Kies zelf de uitstraling van jouw kast door te kiezen voor een neutrale afwerking, of een beits kleur die het natuurlijke karakter van het berken multiplex accentueert.

vakkenkast gemaakt van enge beesten bouwpakket
wandkast insect bouwpakket groot insecten kast

Afmetingen en montage

Lengte: 242 cm.
Diepte: 26 cm.
Breedte 122 cm.

Zelf ophangen: Voor degenen die handig zijn met gereedschap, biedt de Insect figuur vakkenkast de mogelijkheid om zelf opgehangen te worden. De achterkant heeft ophangbeugels die met de juiste muur pluggen voldoende stevigheid garanderen.

Als je twijfelt aan je montage vaardigheden, aarzel dan niet om hulp in te schakelen. Een ervaren klusjesman kan je bijstaan om ervoor te zorgen dat jouw Insect figuur vakkenkast veilig en stevig wordt gemonteerd.

Prijsvoorbeeld

Bugs, insect figuur vakkenkast.
Afmetingen: Lengte 242 cm, breedte 122 cm, diep 25 cm.
Afwerking: beits
Prijs: .- euro inclusief btw

Deze prijs is exclusief transport en montage en wordt alleen op bestelling gemaakt. De geschatte levertijd is ongeveer 7 weken.

Aangezien ik zelf verantwoordelijk ben voor de productie van de meubelstukken, kan ik vaak makkelijk rekening houden met de maatvoering en afwerking. Als deze aanpassingen redelijkerwijs binnen het prijsvoorbeeld vallen, zullen er geen extra kosten aan verbonden zijn.

Voor andere afmetingen en houtsoorten kun je een exacte prijs aanvragen via de contactpagina of op de aangegeven button.

Collectie