Your name here

Graffiti hout

Ontwerp van: Joey Venema
  • Kasten met ronde hoeken, houten graffiti kunst object
  • Kasten met ronde hoeken, houten graffiti kunst object

Your name here

Graffiti hout

Ontwerp van: Joey Venema

Graffiti van hout

Bij het kiezen van de kleur en afwerking is het belangrijk om rekening te houden met de rest van het interieur en de gewenste stijl. Je kunt kiezen voor contrasterende kleuren om je naam eruit te laten springen, of juist voor een harmonieuze kleur die past bij de rest van de ruimte.
Het is altijd een goed idee om voorbeelden te bekijken en stalen te vergelijken voordat je een definitieve beslissing neemt, zodat je een beter beeld krijgt van hoe de graffiti letters of logo, eruit zal zien in jouw specifieke situatie.

graffiti letters van hout gemaakt als meubelstuk.

Afmetingen en montage

Lengte: maatwerk
Diepte: maatwerk
Hoogte: maatwerk

Je logo of graffiti naam wordt aan de muur bevestigd zonder zichtbare beugels of ondersteuning, waardoor het lijkt alsof het geheel zweeft en van de wand af knalt. Op een mooie witte muur :) creëert het een moderne uitstraling. 

Prijsvoorbeeld

Your name here…
Maatvoering:
Afwerking:  houtfineer
Prijs: op aanvraag

Deze prijs is inclusief transport en montage voor levering binnen Nederland en wordt op bestelling gemaakt. De geschatte levertijd is ongeveer 7 weken.

Voor andere afmetingen en houtsoorten kun je een exacte prijs aanvragen via de contactpagina of op de aangegeven button.

Collectie