Evolve .03

Gebogen bureau blad

Ontwerp van: Joey Venema
  • Gebogen rond werkblad als bureau
  • bureau met ronde hoek, gebogen blad
  • Gebogen rond werkblad als bureau
  • bureau met ronde hoek, gebogen blad

Evolve .03

Gebogen bureau blad

Ontwerp van: Joey Venema

Materiaal en kleur

Er is een uitgebreid scala aan kleuren en fineer opties, dat geeft de vrijheid om een gebogen bureau blad te creëren wat aansluit bij jouw interieur.
De ontwerpen kunnen best aanwezig zijn dus ik raad aan om een subtielere aanpak te overwegen en het niet te, overdadig te maken.

ronde hoek van bureau met legplank

Afmetingen en montage

Lengte: 200 cm.
Diepte: 50 cm.
Hoogte: 72 cm.
Hoogte tussen de planken 30 centimeter.

Hoewel de overkoepelende vorm onveranderlijk is, biedt het aanpassen van zowel de lengte diepte als de hoogte een kans om het ontwerp te modelleren naar specifieke vereisten. Een leuk idee is om aan beide zijden gebogen elementen te integreren. Het bureau kan aan de muur worden bevestigd, of los op de grond staan met bijpassende plint.

bureau met ronde hoek, gebogen blad

Prijsvoorbeeld

Evolve type.03
Afmetingen: Lengte 200 cm x breedte 50 cm
Afwerking: houtfineer Kersen, Noten of Eiken
Prijs: .- euro inclusief btw

Deze prijs is exclusief transport en montage en wordt alleen op bestelling gemaakt. De geschatte levertijd is ongeveer 7 weken.

Aangezien ik zelf verantwoordelijk ben voor de productie van de meubelstukken, kan ik vaak makkelijk rekening houden met de maatvoering en afwerking. Als deze aanpassingen redelijkerwijs binnen het prijsvoorbeeld vallen, zullen er geen extra kosten aan verbonden zijn.

Voor andere afmetingen en houtsoorten kun je een exacte prijs aanvragen via de contactpagina of op de aangegeven button.

Collectie